Over mij en bloggen

Paginaweergave:   353

Sinds de lancering van mijn foodblog heb ik weinig gedaan met posten. Ja, hoe komt dat! Ik heb aardig wat lekkere recepten uitgeprobeerd maar helaas vergat ik wat leuke foto’s te schieten. Heb ik eindelijk de moeite genomen om een foto te maken dan zijn ze niet mooi genoeg om met jullie te delen. Ik moet wat fotografie skills gaan opdoen denk ik. Ik heb besloten om mijn foodblog wat op te leuke met mijn dagelijkse bezigheden die moeite waard is om op te schrijven (bloggen).

Ten eerste zal ik iets over mezelf vertellen. Ik ben een moeder, ik ben 38 jaar. Ik heb een leuke lieve partner en we hebben dezelfde humor. Nou meestal dan, soms snap ik zijn droge humor niet en dan kijk ik hem vreemd aan met mijn opgetrokken wenkbrauwen en gefronste voorhoofd met heleboel vraagtekens??? We hebben samen een super lieve bijdehandje dochter van 6 jaar. Altijd aan het woord en verhalen die niet chronologisch zijn opgebouwd en goed kan meeluisteren wat niet voor haar bestemd is maar doet alsof ik Japans spreek als ik haar wat vraag.

Ik heb een fulltime baan en ben in het dagelijks leven bezig als process Engineer. Ik heb dus een “verantwoordelijke” baan. Ik heb super leuke collega’s en samen vormen we een leuke team. Ik ben dus een vrouw met zeker minstens 15 mannelijke collega’s om mij heen en waar ik af en toe mijn mond moet open trekken. In zit in de olie&gas branche en geloof mij, dit wereldje is super hard maar wel recht door zee. Ik heb na jaren eindelijk mijn draai gevonden om in dit wereldje te kunnen redden. Ik moet zeggen dat ik nog steeds met plezier naar mijn werk ga.

Goed, dat was een beetje over mezelf. Daarnaast vind ik het ook fijn om lekker vrouwen dingen te doen. Koken, shoppen, hardlopen en meiden film kijken. Mijn grote passie is creatief koken. Een eigen draai geven aan gerechten die ik lekker vind.

Binnenkort schrijf ik een stukje over hoe ik begonnen ben met hardlopen en dat ik in 3 maanden tijd de ¼ marathon van Rotterdam heb gelopen, 4 weken later een Sisterrun in Rotterdam en 3 weken later de ladiesrun van 10 km en dat ik nu (sinds de zomer) even in een hardloop dip zit……

Liefs Aida 🙂