About Aida Smore

Paginaweergave:   1180

Hoi en

Welkom bij Saoto & More,

Erg leuk dat je hier op mijn Food Blog bent beland!
Staat het je een beetje aan?

Wel, gezien je deze pagina bezoekt wil je waarschijnlijk wat meer weten over wie ik ben en waarom ik deze website ben begonnen, niet?

Mijn naam is Aida. Ik ben oorspronkelijk van Javaanse en Surinaamse afkomst en heb een erg grote passie voor zowel koken als eten. Mijn vrienden vroegen me vaak naar mijn Surinaamse & Javaanse recepten en hoe ik nou zo’n leuke twist aan traditionele recepten kon geven. Ik deelde dan ook vaak mijn recepten met vrienden, familie – en soms zelfs vrienden van vrienden!

Zo ben ik begonnen met het schrijven van recepten op mijn blog en is dan ook hoe Saotoandmore.nl tot stand kwam. Op deze manier was het ook een stuk makkelijker om mijn leuke en lekkere Surinaamse receptjes met vrienden en familie te delen.

Maar wacht? Wat is Saoto nou eigenlijk? Saoto is een erg bekende soep bekend uit de Surinaams Javaanse keuken. Eerlijk gezegd was mijn recept voor Saoto een van de meest aangevraagde receptjes! Dit is dan ook meteen de reden waarom ik mijn Food blog Saoto & more gedoopt heb. De Javaanse keuken heeft namelijk een hele boel ‘’more’’ variaties op de lekkere traditionele gerechten.

Om mensen te helpen met het maken van hun gerechtjes & recepten, besloot ik ook om te vloggen & filmpjes te uploaden via mijn YouTube kanaal. Ik kreeg ontzettend veel lieve en leuke reacties wat me uiteindelijk aanzette om actief te blijven op het kanaal.

Natuurlijk ben ik geen sterren chef, maar ik deel graag mijn hobby met anderen. Ik inspireer graag mensen om andere gerechtjes te maken en deel graag mijn roots en het traditionele eten (met een twist) met anderen – vooral gerechten uit de Surinaamse, Javaanse en Oosterse keuken!

Is deze website wat voor jou?

  • Inspireert mijn website je?
    √ Kijk dan zeker eens naar mijn favoriete spicy gerechten uit Suriname?
  • Ben jij een fan van lekker pittige, Oosterse gerechten?
    √ Klik dan zeker verder naar mijn Oosterse recepten
  • Ben jij op zoek naar inspiratie voor een leuke Oosterse High Tea?
    √ Dan zijn mijn Oosterse fingerfood gerechten zeker wat voor jou!

Met deze website deel ik mijn eigen gerechten met foodies en foodlovers.

Ik ben erg benieuwd naar jullie reactie!

Ik wens je heel veel kook plezier!

Aida Smore, bezoek mijn nieuwe officiële website: www.AidaSmore.nl

 

Lieve groet,
Aida ( Addicted to Hot and Spicy Food)