Gamba’s met knoflook en rawit pepers

Deze overheerlijke Katonese gamba’s met knoflook en pepers zijn makkelijk te bereiden. Voor een drukke doordeweekse werkdag is dit een ideaal gerecht.

Wat heb je nodig:
1 pak gamba's (750 gram)
Zonnebloem olie
1 el viskruiden (Chinese toko) 
3 el aardappelmeel 
1 ei
2 cm gember, fijn gesneden
3 rode rawit pepers, fijn gesneden
1 mespuntje zeezout

Wat moet je doen
Was de gamba’s met citroen in een ruime kom met water. Doe dit drie keer. Laat het daarna goed uitlekken.
Kruid de gamba’s met viskruiden, 1 ei en aardappelmeel. Meng het geheel.
Neem een wok en verhit een laagje olie. Bak de gamba’s aan beiden kanten gaar. Haal ze uit de pan en zet het aan de kant.
Fruit nu de knoflook, gember en pepers op middelmatig vuur. Voeg vervolgens de gebakken gamba’s toe en roerbak het geheel 3-5 minuten.
Breng op smaak met zeezout.

Eet smakelijk.

Liefs, AidaSmore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.