Time management

Paginaweergave:   335

Dit weekend had ik gepland om rustig aan te doen. Geen afspraken met vrienden en ook geen verplichtingen thuis. Iedereen doet waar ze zin in hebben. Heerlijk is het toch! 7 km hardlopen stond in mijn agenda.

Het liep anders dan ik voor ogen had. Ik ben gevraagd om een website op zetten voor goldenergy benelux. Het is voor mij een hobby geworden om creatief bezig te zijn met wordpress en een simpel  website bouwen is “zo gepiept”. En natuurlijk zeg ik ja.

Eenmaal achter de computer was ik de tijd vergeten. Bouwen van een nieuwe website is super leuk en ideeën op doen is super tof. Eerst doe je een onderzoek welke webhost bij de product past. Daarna zoek je uit hoeveel database je nodig hebt. Je kan een pakket kiezen met 5, 10, 15 of meer database.

En wat is MSQL database precies? En vooral wat belangrijk is wat zijn de kosten van een webhost? Na een uitgebreid onderzoek en een paar uur zelfstudie ben ik wijzer geworden. Mijn eerste foodblog heb ik zeker 5 maanden over gedaan om eindelijk live te gaan. Nog steeds ben ik niet tevreden, maar ik heb het kunnen loslaten. Ik ben geen perfectionist en zeker geen draaikont. Gewoon besluit nemen en ik zie wel wat de toekomst brengt.

Vanochtend de huishouding gedaan, daarna samen met mijn lief dochtertje een middagje bioscoop. We zijn naar de nieuwe disney film, Vaiana, geweest. Mijn dochtertje vond het zo spannend! Een paar keer deed ze haar oren en ogen dicht. Super schattig!:) Het was niet eng maar spannend dat het fout zou gaan. Een aanrader voor de kids!

Het weekend is bijna voorbij en nog steeds heb ik geen rondje kunnen doen! Herkennen jullie ook dat je soms tijd te kort kom……

HELPPP hoe deel ik mijn dag goed in! Het gaat om timemanagement!

Weet je sporten moet geen verplichting zijn, maar het is een deel van je huishouding. Net als je wekelijkse huishouding. Een uurtje inplannen moet toch lukken!

Het is nu bijna half 7. Ik sluit zo mijn computer af en doe mijn hardloop kleding aan. Het is reeds donker buiten, dus het wordt keihard stevig lopen in het park..

Runniggirl, moeder, FT engineer, foodblogger… Hoe plan ik dit in mijn dagelijks leven. Het is een kwestie van plannen en doen wat je leuk vind. Ik ben geen perfectionist, geen doelmatige planner. Plannen moet je doen maar houd er rekening mee dat je altijd afwijkt van je schema. Dat maakt het juist zo mooi van plannen.

Sportieve groet,
Aida