Thaise red chicken curry

Paginaweergave:   336

SONY DSC
Thaise red chicken curry

Thaise Red Chicken curry

Ik heb een voorraad aan Oosterse ingrediënten in mijn voorraadkast liggen. Deze Thaise red curry pasta heb ik verwerkt in mijn kip gerecht. Een beetje kokosmelk en vissaus en tadaaaa… je tovert zo een heerlijk gerecht. Het staat binnen een half uurtje op tafel. Ik vind het verassend lekker!

 

 

 

Wat heb je nodig (voor 2 personen) 

Voor het vlees
500 gram kip filet
2 eetlepels vissaus
2 theelepels kippen bouillon
2 eetlepels aardappelmeel
Zonnebloem olie

Om te wokken
5 eetlepels zonnebloem olie
½ ui ( gesnipperd)
1 teentje knoflook (fijne gesneden)
2 theelepels red curry pasta
1 citroen gras (in een knoop)
1 theelepel suiker
1 beker kokosmelk
water
1 kleine blik bamboe shoot (optioneel)
3 theelepels vis saus
Witte peper

Wat moet je doen ⇒